المقادير:
لفه جلاش
مكسرات ممكن لوز او بندق او سودانى وممكن تشكيله من كل دول زبده عسل جلوكوز او سيرب تقيل بارد
الطريقه :
أتركى لفه الجلاش تقريبا ساعه لما تفك بره التلاجه ثم تكسرى المكسرات الى فتافيت ممكت تطحنيها واعجنيها بشويه سيرب تقيل او عسل {علشان تلزق بالجلاش وما تفرطش منه} ثم قومى بفرد اول راق جلاش وادهنيه زبده سايحه بسيط وضعى عليه راق تانى وعند طرف ورقه الجلاش ضعى المكسرات {اللى عجنتها بالسيرب }طوالى على طول الورقه وبعدين ابدئى بلف الجلاش رول واضغطى عليها وانتى بتلفيها علشان تتماسك .
وبعدين اقطعيها بالسكينه الى قطع على قد ما انتى عاوزه ورصيها فى صينيه مدهونه زبده .
بعد ما قطعتيها ورصيتها بالصينيه ودهنتها زبده من فوق ودخليها الفرن تستوى اشعلى النار من تحت الاول ولما تاخد تحمير من أسفل إديها لون من فوق بالشعله العليا بتاعة الشواء .
وبعد ما نطلعها من الفرن نسقيها بسيرب تقيل بارد وهى سخنه ولو عاوزينها تبقى طريه نغطيها بورق المونيوم ونت