أولا : المقادير :
1 - كبدة ( الكمية حسب عدد الأفراد مع ملاحظة أن انا عملت تقريبا بربع كيلو ) .
2 - 2 فلفل رومي مقطع شرائح زي ما فس الصورة :
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]قلبيهم حتى تتشرب مياهها .............
- و بعدين اضيفي الكبدة و قلبيهم :
- فلفل حامي ( حسب الرغبة ) .
4 - ا طماطم صغيرة
5 - بصلة صغيرة
6 - و طبعا أهم حاجة الثوم
7 - ملح و فلفل
8 - ليمونة و ملعقة صغيرة من الخل
***********************************
و نيجي لأهم حاجة الوصف :
أولا اغسلي الكبدة و قطعيها شرائح طويلة .....
و أعسري عليها ليمونة و ضعي الخل و اتركيها ..
بعدين قطعي الفلفل الرومي زي ما شوفتي الصورة و قطعي الطماطم
و البصل و الثوم و الفلفل الحامي صغير .
- ضعي مقدار زيت في الطاسة تقريبا 6 معالق كبيرة .....
و ضعي عليه كل الخضار إللي سبق و اتركيه تقريبا 3 دقائق
فقط لكي يزبل قليلا .......
زي ما أنتي شايفة في الصورة :
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]و بعدين بالهنا و الــــشفا زي ما أنتي شايفة بالصورة :
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]