[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]المقادير
2 حبة باذنجان كبير.
¼ كيلو لحمة مفرومة.
2 فص ثوم مهروس.
½ كوب صنوبر.
كوب طحينة.
كوب لبنة.
ملح وفلفل.
زيت للقلي.
بصلة. الطريقة
اشوي الباذنجان على النار.
قشّري الباذنجان واهرسيه بالشوكة، وضعي عليه الطحينة، والثوم، واللبنة، والملح، والفلفل.
اخلطي اللحمة المفرومة مع البصل والملح والتوابل.
واعمليها على شكل كرات صغيرة جدا، وقلبيها في الزيت.
ضعي الباذنجان في طبق التقديم وعليه كرات اللحمة، وزيّنيه بالصنوبر.
ويمكنك ان تقدّميه مع مكعبات الخبز المحمص… وبالهنا والشفا